Oogontsteking

Voorkomen is beter dan genezen

De onderooglidcorrectie kosten: het resultaat onbetaalbaar

Deel artikel

Als je voorgaande cliënten om hun mening vraagt, dan zullen ze allemaal zeggen dat de onderooglidcorrectie kosten onbelangrijk zijn vergeleken met het resultaat dat je ermee boekt. Wallen die ontstaan als je ouder worden komen niet meer van moeheid en gaan dus ook niet weg na een goede nachtrust. Daardoor zie je er altijd moe uit, terwijl dat vaak helemaal niet zo is. Als je er moe uit ziet en mensen leveren daar commentaar op, dan heeft dat direct invloed op je zelfvertrouwen. Het is helemaal niet nodig om je onzeker te voelen. Lees daarom hier meer over de onderooglidcorrectie kosten, het herstel en de resultaten.

Onderooglidcorrectie kosten

De onderooglidcorrectie kosten worden niet vergoed door je verzekering. Dat komt doordat het een cosmetische ingreep is, ook al zal het jouw leven veranderen. Kies je voor een goede plastisch chirurg en een kwalitatieve medische kliniek, dan is de onderooglidcorrectie kosten voor beide ogen ongeveer €1700. Daar zitten een aantal diensten bij inbegrepen. Zo is er altijd een consult vooraf en moet je terugkomen om de hechtingen te verwijderen en voor een laatste gesprek om het resultaat te bekijken. De nazorg, indien er complicaties optreden, zit ook bij de prijs inbegrepen.

Mogelijke extra uitgaven

Behalve de onderooglidcorrectie kosten kun je deze ook combineren met een bovenooglidcorrectie waardoor de prijs omhoog gaat. Tijdens je consult wordt gekeken naar de beste oplossing voor jou en wordt bepaald of je voor een correctie alleen onder of onder en boven kiest. De boven- en onderooglidcorrectie kosten zijn voor twee ogen ongeveer €2600. Behalve deze combinatie zijn er wat betreft de onderooglidcorrectie geen andere uitgaven.

Hoe wordt de ingreep uitgevoerd?

Voor de onderooglidcorrectie kosten krijg je dus veel terug en het belangrijkste daarvan is dat je er weer zo uit gaat zien als je je voelt. De ingreep zelf is uiteraard de grootste bijdrager. Deze duurt ongeveer anderhalf uur. De chirurg zal eerst aftekenen waar de overtollige huid zich bevindt. Daarna krijg je en paar kleine injecties en een plaatselijke verdoving. De chirurg maakt een incisie bij de wimperrand en daardoor is deze naderhand niet zichtbaar. De overtollige huid wordt weggesneden en weggewerkt en alles wordt netjes gehecht. Nadat de chirurg klaar is worden je ogen gekoeld en daarna mag je naar huis. Zorg dat iemand je ophaalt, want je mag dan niet rijden.

Herstellen van een onderooglidcorrectie

Direct na de behandeling zien je ogen er gezwollen uit en zijn er blauwe plekken zichtbaar. Het is belangrijk dat je het rustig aan doet, dat je je ogen koelt en dat je met je hoofd omhoog slaapt. Vermijd de zon en de zonnebank in ieder geval de eerste 6 weken. Na een week worden de hechtingen uit je ogen verwijderd en dan lijkt alles al een stuk beter. Het uiteindelijke resultaat is na 3 maanden duidelijk. Je ziet er frisser, jonger en energieker uit. Dit resultaat blijft maar liefst 15 jaar zichtbaar en geeft jou je oude zelfvertrouwen weer terug.

Gerelateerd nieuws

Andere bronnen

Linkpartners: PrimoLens weeklenzen (klikbaar) – Voor het grootste assortiment aan weeklenzen binnen Nederland ga je naar PrimoLens.nl! Oftalmologie | Lees meer informatie over ziektes die